З 19 до 22 квітня в рамках Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів (KISFF) пройде кіношкола Short Film School. Захід організовано спільно з  Kyiv Academy of Media Arts. У програмі – лекції, майстер-класи, кейс-стаді, а також ретроспективи від іноземних професіоналів та українських спеціалістів міжнародного рівня, які здобували освіту в кращих кіновишах світу. Вони мають відзнаки і прихильність культових одиниць індустрії та досвід у різних сферах кіновиробництва.

Під фокусом Short Film School – 2017 – кіноосвіта й фестивальна дистрибуція, сценарна майстерність і міжнародна співпродукція. Слухачі кіношколи зможуть з перших вуст пізнати секрет успіху угорської анімації та випити каву з кінокритиком, а також дізнаються умови вступу до найкращих кіношкіл Європи.

У рамках кіношколи KISFF також щороку відбувається Short Doctoring – освітня програма, мета якої – допомогти українським режисерам якнайкраще реалізувати свої ідеї та проекти, що перебувають на стадії розробки, шляхом консультацій від провідних експертів.

Усі події програми безкоштовні за умови попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена.

Контакти:

Богдан Алтиннік (координатор #KISFFPRO), shortfilmschool@kisff.org

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.