Організація Young Christian Workers Ukraine запрошує на дискусію присвячену трудовій міграції в Україні, що відбудеться 27 квітня о 19:00 у місті Львів, у просторі Перша Львівська Медіатека.

Заробітки є реальністю для багатьох молодих людей – Україна переживає 4-ю хвилю трудової міграції; наслідки подій 2013-2014 рр. стають пусковим механізмом у прийнятті рішення про виїзд на роботу за кордон. Молодь потребує відповідей на багато запитань, пов’язаних з такою новою реальністю, дуже часто їх не вистачає. Саме тому організація Young Christian Workers Ukraine запрошує на подію, де ми могли б поділитися досвідом та почуттями, шукати відповіді на питання, що нас хвилюють та говорити вголос про проблеми трудової міграції.

Ми будемо говорити, чому люди мігрують, історію чотирьох хвиль українських міграцій, сучасну міграцію в світі загалом. Інтерактивні картки-опитувальники допоможуть побачити, які емоції супроводжують молодих людей під час виїзду на заробітки.

Зустріч складатиметься з двох частин:

  • Освітнього блоку, у якому мова піде про про український і світовий вимір міграції
  • Інтерактивного блоку, що буде присвячений осмисленню досвідів трудової міграції української молоді. Як почувається молода людина, яка вирішила їхати на роботу за кордон? Як дає собі раду із запитаннями і проблемними моментами, з емоційним станом? Як змінює її новий досвід?

Організатор події – Young Cristian Workers Ukraine (“Працююча християнська молодь”) – організація займається дослідженнями умов життя і праці молоді, а також, працює з молоддю, яка має досвід трудової міграції.

Зустріч проведуть активістки організації:

Анна Оксютович, соціальна працівниця

Ірина Юрчак, педагогиня, працює у сфері неформальної освіти

До участі запрошуються молоді люди, люди, які мають досвід трудової міграції, всі зацікавлені даною темою.

Вхід вільний

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.