Запрошуємо на презентацію проекту «Право на істину. Розмови про мистецтво і фемінізм», що незабаром побачить світ у формі друкованого видання. Зустріч відбудеться 22 грудня, о 15:00 у Creative Women Space.

Дослідження проводилося у формі зустрічей і розмов з активістками, художницями, кураторками й дослідницями про те, як фемінізм перетинається з мистецтвом та соціальною сферою і втілюється у активістських і творчих практиках. У розмовах-інтерв’ю взяли участь близько 20-ти жінок з України, Білорусії, Польщі, Чехії, Франції, США, зокрема – учасниці львівської ініціативи Феміністична майстерня / Feminist Workshop

Під час презентації про дослідження розповість одна з його учасниць – художниця та кураторка, членкиня Центру візуальної культури Оксана Брюховецька. Окрім того, Анна Оксютович – учасниця “Феміністичної майстерні” та соціальна працівниця, яка займається дослідженням умов праці швачок – розкаже про проекти “Феміністичної майстерні” за останні два роки.

Проект «Право на істину. Розмови про мистецтво і фемінізм» започаткований Центром візуальної культури (Оксана Брюховецька, Леся Кульчинська, Анна Кравець) спільно з Європейськими альтернативами (Сеголен Пруво, Париж) у співпраці в рамках програми Тандем-Україна 2017. 

Захід проходить за підтримки Фонду Рози Люксембург в Україні.

Вхід вільний.





Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.