У четвер, 11 червня, о 15:00 розпочнеться вебінар «Ринок вирішить? Міграція», який організовує аналітичний центр CEDOS у межах Українського урбаністичного форуму.

Організатор_ки вебінару запрошують поговорити про українок і українців за кордоном, про іноземок та іноземців в Україні під час пандемії. А також про те, якою повинна бути державна міграційна політика, щоби пом’якшити негативні наслідки карантину для цих людей.

▪ Як обмеження зовнішньої та внутрішньої мобільності вплинуло на українок та українців? В якому становищі опинилися іноземки та іноземці, які не змогли поїхати додому?

▪ Як змінився доступ до соціального захисту та інфраструктури для мігранток і мігрантів під час карантину?

▪ Як змінилася зайнятість і дохід мігранток і мігрантів під час карантину?

Спікерки:

Олександра Слободян — дослідниця з питань міграції аналітичного центру CEDOS. Магістриня економічної теорії Національного університету «Києво-Могилянська академія», магістриня економічного аналізу Київської школи економіки, магістриня економічного аналізу Х’юстонського університету.

Анастасія Фітісова — дослідниця з питань міграції аналітичного центру CEDOS. Магістриня соціології Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Модераторка — Наталія Ломоносова, дослідниця з питань міграції, зайнятості та соціальної політики в містах аналітичного центру CEDOS. Співредакторка видання «Політична критика». Магістриня й аспірантка соціології Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Подія пройде у додатку в Zoom. Участь безкоштовна за реєстрацією. Посилання на конференцію організатор_ки надішлють усім зареєстрованим.

Подія у мережі Facebook: https://www.facebook.com/events/720368865172719/

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.