До 24 жовтня на онлайн-платформі Takflix можна безкоштовно переглянути сучасне квір-кіно українського виробництва.

У рамках проєкту Coming Out Of Isolation 2.0 до перегляду будуть доступні:

  • «Ваша Мішель» (Олена Сіятовська). Документальна історія про 20-річну трансгендерну дівчину Мішель, яка виросла в невеликому селищі на Львівщині, про її минуле, родину, прийняття та зміни.
  • «Головна фортеця Січі» (Євген Коршунов). Ігровий, музичний, козацький гей-бурлеск, який осмислює усталені норми світу та важливу частину української культури по-новому.
  • «Прозора шкіра» (AntiGonStaff). Фільм заснований на реальних подіях, де герой захоплюється самоушкодженням і осмислює його як «роботу над собою». TW: селфхарм.
  • «Товариство секта» (Яна Бачинська). Квір-утопія про майбутню політику, материнство, літературу, біохімію, релігію та інше у вигляді аудіальних галюцинацій, які переживає група друзів-диваків. TW: селфхарм. 18+.
  • «Чачьо» (Віталій Гавура). Ігровий короткометражниий фільм, де висвітлено тему гомосексуальності в ромському середовищі та ті наслідки, з якими доведеться зіштовхнутися головному герою.

Для перегляду фільмів необхідно зареєструватися.

Проєкт Coming Out Of Isolation 2.0 націлений на подолання дискримінації, ксенофобії та упередженого ставлення до представників(-ць) ЛГБТ+ спільноти в Україні. Проєкт організували «КиївПрайд» та IZOLYATSIA. Platform for Cultural Initiatives.

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.