18 червня відбудеться головна подія цьорогічного КиївПрайду 2017 – Марш Рівності. Головна тема цьогорічного маршу звучить як “Країна для всіх” адже всі ми, впевнені організатори, незважаючи на сексуальну орієнтацію, гендерну ідентичність, етнічне походження, стать, вік, соціальний статус тощо спільно створюємо країну, в якій живемо.

Цього року маршрут маршу проляже від перетину вулиць Богдана Хмельницього і Володимирської, далі між Національним університетом ім. Шевченка і пам’ятником Шевченку по вул. Володимирській, потім по вулиці Льва Толстого до одноіменної площі. Безпеку маршу забезпечуватимуть до 6 тис. правоохоронців та 50 підготовлених волонтерів з безпеки, тож ніщо не має зіпсувати подію.

Збір учасників маршу розпочнеться о 9:00 на площі біля Будинку Вчителя (вул. Володимирська, 57) і триватиме до 10:00, після чого доступ на Прайд буде закритий.

З детальною інформацією щодо місця збору, порядку закінчення акції та інструкцією безпеки ви можете ознайомитися на сторінці КиївПрайду.

Зустріч у мережі Facebook: https://www.facebook.com/events/445658579141593

1614_126

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.