Boyalife Group — компанія, яка має найбільшу у світі «клонувальну фабрику» — стверджує, що вже має технології, необхідні для клонування людини. Єдина причина, чому вони їх не наважуються застосувати, — упередження серед населення.

У найближчі місяці біля порту міста Тяньцзинь почнеться «виробництво» корів. Обсяги планують довести до 1 мільйона голів на рік за наступні 4 роки.

Втім, виконавчий директор компанії Су Сяочжун стверджує, що компанія не планує зупинятися на клонуванні худоби. Серед іншого, планується виробництво чистокровних скакунів та собак, а також подальша розробка та вдосконалення технологій клонування приматів (разом із південнокорейським партнером та Академією наук КНР).

Су зазначає, що Boyalife Group досі не пробувала клонувати людину. Це пов’язано з тим, що багато людей негативно ставляться до таких спроб. Утім, виконавчий директор сподівається на те, що погляди людей з часом зміняться.

Клонування дозволить зберегти біорізноманіття Землі. Компанія планує створити «банк генів», який дозволить зберігати до 5 мільйонів екземплярів. Це може уможливити відновлення тих видів тварин, які зникнуть у найближчому майбутньому.

Джерело: Futurism

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *