Запрошуємо вас на показ та обговорення документального фільму Олексія Радинського “Зсув”, що відбудеться у вівторок, 23 травня, о 19:00 у Синьому залі Будинку кіно.

“Зсув” – це фільм про спробу побудувати “суспільство, яке докорінно відрізняється від усього, що нас оточує”. Ця спроба відбувається в самому центрі Києва, на території, відвойованій у міста природною стихією. Зсув ґрунту, деградація міської політики та розпад суспільних зв’язків призвели до виникнення безвладного, непідконтрольного анклаву в центрі міста. Так виникає ідея “утопії тут і тепер”, у створенні якої беруть участь представники вуличного мистецтва, музичної сцени, театрального аванґарду, etc.

Після показу відбудеться розмова з режисером фільму Олексієм Радинським і архітекторкою Даною Косміною, чий проект став основою сюжету фільму “Зсув”. Ведуча – Євгенія Моляр.

У фільмі “Зсув” беруть участь:
Вова Воротньов, Борис Блаженний, Юрій Антонов, Давид Чичкан, Тен, Олександр Павлов, Михайло Коптєв і театр “Орхідея”, Іра Новікова, Артур Сніткус (група “О,”) та інші.

Подія у фейсбук: https://www.facebook.com/events/453562421656282

Вхід вільний

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.