Запрошуємо вас на показ фільму «Колір фасаду – синій» та дискусію, що розпочнеться у неділю, 24 березня о 16:00 на першому поверсі IZONE в рамках Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Фільм «Колір фасаду – синій» є одним із переможців конкурсу «CIVIL PITCH: фільми громадської активності», проведеного Docudays UA у 2018 році. За сюжетом стрічки Флоріан Юр’єв – архітектор, художник, скрипковий майстер, теоретик і поет – на 90-му році життя розуміє, що йому доводиться опанувати ще одне, цілковито нове заняття. Для того, щоб урятувати свій авторський архітектурний проект – київську «Летючу тарілку» – від перетворення на частину торговельного центру, Флоріан Юр’єв розпочинає кампанію проти свавілля столичних забудовників.

До участі в обговоренні запрошено головного героя фільму, архітектора-художника Флоріана Юр’єва, а також представників/иць громадської ініціативи SaveKyivModernism, Національного художнього музею України і Міністерства освіти та науки України.

Вхід вільний

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.