Незважаючи на популярність київської музичної сцени за кордоном, в Україні вона залишається у непевному становищі. Напади на рейверів і ЛГБТКІ з боку ультраправих, відсутність адекватної наркополітики, прекарність культурних діячок/ів та консервативний суспільний консенсус знищують можливості для утвердження свободи слова, інклюзії та соціального різноманіття.

З іншого боку, берлінській драйв часів «Параду любові» був поглинутий реальністю капіталізму, що використав емансипативний потенціал електронної сцени для створення чергового туристичного артефакту.

Гостра нестача політичної альтернативи потребує спільних зусиль всіх зацікавлених сторін. Дискутант(к)и запропонують власну критику нічної культури та спробують артикулювати її можливі соціо-політичні виміри.

Участниці/ки: Ганна Васик (промоутерка), Лу Драго (Cashmere Radio), Лукас Грундман (Cashmere radio), Майя Бакланова (Tight Magazine, Схема), Юстина Кравчук (Центр візуальної культури), модератор – Назарій Совсун (Центр візуальної культури).

Мова дискусії – англійська.
Вхід вільний.

В суботу, 20 липня, відбудеться також музична подія. Заходи проходять в рамках резиденції електронної музики «Nachtkultur / Нічна культура». Резиденція триватиме з 16 по 28 липня 2019 року у Києві (студія Audiodrag) і має на меті налагодження інтеркультурного діалогу та ангажування молоді до соціальної дії.
Організатори – Центр візуальної культури та Cashmere Radio.

Резиденція є переможцем «MEET UP!» пітчингу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.