Запрошуємо вас на виставку «Краса і гідність інтерсекс-людей», яку організовує громадська організація «Egalite Intersex Ukraine» у «Музейно-виставковому центрі сучасного мистецтва» Музею історії Києва. Її можна буде відвідати з 16 жовтня по 1 листопада.

«Краса і гідність інтерсекс-людей» – виставка фотопортретів інтерсексів із різних країн та континентів. На виставці представлені роботи Каті Репіної – фотографки з Нью-Йорка та Карли Морал – фотографки з Іспанії. Вони багато років подорожували по всьому світу, фотографуючи та збираючи історії інтерсекс-людей. Матеріали з їхніми світлинами публікувалися в The Washington Post, NY Times, Vogue, The Time та інших впливових виданнях.

Інтерсекс-люди є однією з найбільш вразливих груп нашого суспільства. «Egalite Intersex Ukraine» цією виставкою робить крок до поліпшення ситуації з основоположними правами людини для інтерсекс-людей в Україні. Адже інтерсекс не може бути причиною для соціальної та професійної дискримінації. Ми повинні зробити все можливе, щоб інтерсекси мали змогу жити в українському суспільстві, не зазнаючи утисків і упереджень.

«Egalite Intersex Ukraine» – це неурядова позапартійна громадська організація, заснована в 2014 році групою інтерсекс-людей та їх симпатиків, які поділяють цінності рівності для всіх людей і прагнуть допомогти інтерсексам зайняти гідне місце в суспільстві, мати право на охорону здоров’я, на навчання та роботу.


Вхід вільний.

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.