26 листопада Олександру Кольченку виповнюється 29 років. Це буде п’ятий день народження, який Тундра проведе за ґратами. Замість святкування активісти знову виходять на акцію солідарності — і запрошують вас.

Цього року (як і 2016-го) активісти роздаватимуть їжу в форматі «Їжа замість бомб» (англ. Food not Bombs) під гаслом «Їжа замість тюрем та репресій» — гаслом, яке протягом років, які Кольченко проводить у неволі, стає дедалі актуальнішим: затримують активістів у Криму, репресують анархістів та опозиціонерів у РФ, на активістів в Україні полюють ультраправі за повного потурання влади та поліції. Чи варто казати: якби замість репресій ресурси спрямовували на їжу для нужденних, світ був би трошечки кращим?

Тому в такий символічний спосіб активісти закликають нагадати про День народження Олександра «Тундри» Кольченка, про ідеї та цінності, які йому близькі, про репресії, які не припинялися, а лише набирали силу — і водночас хоча б один раз нагодувати гарячим обідом тих, хто його потребує.

Час: Понеділок, 26 листопада, 13:00

Місце: Контрактова площа, сквер Сковороди

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.