24 жовтня з 16:30 до 18:00 відбудеться третій блок конференції «Фоєрбах 11. Україна між локальними і глобальними кризами», організованої журналом «Спільне».

Блок «Екологічна ціна земельної реформи в Україні» пов’язаний із майбутнім розвитком нашої країни, яку називають «житницею Європи». Організатор_ки пропонують обговорити актуальні проблеми в українському сільському господарстві, альтернативи концентрації земель великими агрохолдингами, земельну реформу та про ще один важливий аспект у цьому ланцюжку — екологічну ситуацію.

У межах цього блоку відбуватиметься кілька експертних виступів та тематична дискусія, у якій візьмуть участь:

Михайло Амосов (експерт із землекористування, Екодія) — «Мораторій на продаж та концентрація сільськогосподарських земель в Україні».

Олексій Бурковський (еколог, агроном, Всеукраїнська Екологічна Ліга) — «Екологічні аспекти земельної реформи: як виправити помилки 1990-х років».

Катерина Сорока (дослідниця, Ecole des hautes études en sciences sociales) — «Етнографія серед золотих нив: про що мріють українські аграрії і чи є у цих мріях місце для екологічних питань».

Найля Ібрагімова (екоактивістка, кооператив Лонго Май) — «Сільськогосподарські кооперативи або перспективи маленької фермерської революції в Україні».

Модерує Олександр Кравчук — економіст, редактор журналу «Спільне».

Для участі у дискусії реєструйтесь за посиланням.

Подія на Facebook

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.