18 квітня о 18:00 відбудеться онлайн-презентація зіну — саморобного журналу — про проблеми прекаризації праці 1Прекарна праця – вид нестабільного працевлаштування, яке не задокументоване … Continue reading серед жінок під назвою «Праце(не)влаштована». 

Над зіном працювали:

Ната Луньо — авторка текстів та упорядниця
Настя Левицька — ілюстраторка
Даша Ганненко — ілюстраторка
Тімур Джафаров — дизайн та обкладинка
Роман Барановський — веб-дизайн

«Праце(не)влаштована» — це зін, що складається з історій 9 жінок й однієї небінарної людини. Усі вони різного віку, професій та звичок, але об’єднує їх брак стабільного чи офіційного працевлаштування.

Як так сталося, що жінка* опинилася в ситуації нестабільної зайнятості? Чого в цій ситуації більше — недоліків чи переваг? Та чи все-таки зобов’язана секретарка готувати каву?

Стрім-трансляція презентації відбудеться за лінком:  https://bit.ly/3co1H3Z

Приходьте у стрім поговорити про наболіле та поділитися своїм досвідом.

Веб-версія зіну, яку зручно читати з мобільних пристроїв та комп’ютерів: https://bit.ly/3esKpV7

Цей захід реалізується за фінансової підтримки МБФ «Український жіночий фонд».

Відповідальність за зміст несе Вінницька громадська організація «Інформаційно-просвітницький центр «ВІСЬ». Зміст заходу не завжди відображає погляди МБФ «Український жіночий фонд»

Читати ще:

Якщо ви помітили помилку, виділіть її і натисніть Ctrl+Enter.

Примітки

Примітки
1 Прекарна праця – вид нестабільного працевлаштування, яке не задокументоване офіційно або задокументоване строковим договором, що ставить працевлаштовану людину в хитке становище й позбавляє соціальних гарантій.